Lidia Buble, dezvăluiri sincere la un an de la despărțirea de Răzvan Simion: ”Încă îl iubesc”

26 01. 2021, 13:51

Lidia Buble a făcut declarații neașteptate despre fostul ei iubit, de care s-a despărțit în urmă cu un an. Frumoasa artistă a recunoscut faptul că încă mai are sentimente pentru prezentatorul TV, Răzvan Simion și mai mult decât atât nu vrea să ascundă acest lucru.

După o relație de 5 ani, Lidia Buble și Răzvan Simion au luat-o pe drumuri separate. Pentru că majoritate fanilor celor doi speră ca pe viitor aceștia să se împace, artista primește întrebări legate de cum mai este relația dintre ei. Astfel pentru cei care au fost curioși să afle dacă artista mai simte ceva pentru fostul său partener, aceasta a declarat: ”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a spus Lidia Buble, potrivit revistei Viva.

Totodată, Lidia Buble a mai spus și faptul că Răzvan Simion este în continuare managerul său.

”Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a adăugat artista.

Lidia Buble, schimbare radicală de look

Se pare că-i merge bine celebrei artiste, în ciuda anului dificil prin care a trecut, iar acest lucru poate fi lesne de înțeles dacă-i urmărim postările din social media, dar și aparițiile publice din ultima vreme. Cea mai recentă a fost surprinsă de colegii noștri, paparazzi ciao.ro, care au fotografiat-o recent în timp ce se ducea foarte grăbită spre coafor pentru o schimbare radicală de look.

Degajată, într-o ținută casual, Lidia a coborât din mașina de lux pe care o conduce și s-a îndreptat către salonul de înfrumusețare pe care-l frecventează. Un vibe bun pentru blonda artistă care ușor, ușor, pare să-și organizeze viața ce i-a fost ușor dată peste cap după separarea de cel pe care-l visa să-i fie bărbat pentru toată viața.

„Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal. Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat”, a povestit și Lidia Buble pentru revista Viva.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao